Voor het funderen van aan- en uitbouwen in stedelijk gebied of het funderen van units (semi permanente bouw), carports en garages wordt regelmatig een beroep gedaan op Target Fixings. Door ons compacte Heli Pile funderingssysteem kunnen wij trillingsvrij en op vrijwel iedere plek een funderingspaal plaatsen.

Onze aanpak

Het aanbrengen van een solide paalfundering begint met het maken van een uitgebreid palenplan. Hierbij houden wij rekening met aanlegdieptes, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de constructie. Het opgestelde palenplan wordt altijd als uitgangspunt genomen voor het opstellen van onze offertes.

Onze manier

Voor maken van paalfunderingen gebruiken wij ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Wij gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond de woning komen. Na het plaatsen van de funderingspalen kunnen wij in vrijwel alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen, dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel maar geeft u ook maximale zekerheid dat de fundering staat als een huis.

Funderingen

Productie

Target produceert haar eigen materialen en oplossingen

Meer

Advies

Target specificeert en adviseert maatwerkoplossingen

Meer

Installatie

Target installeert haar eigen maatwerkoplossingen

Meer

Maak een afspraak