Klemmende deuren, ramen die niet meer goed dicht kunnen, scheuren in de muren en scheve vloeren. Dit zijn typische kenmerken van funderingsproblemen! Vaak zijn er diverse oorzaken voor funderingsproblemen. Degelijk funderingsherstel begint dan ook altijd met een bezoek en een advies op maat van onze specialisten.

Onze aanpak

Funderingsherstel is vaak complex en de oorzaak van het funderingsprobleem is vaak niet direct duidelijk een gedegen plan van aanpak is dan ook noodzakelijk. Tijdens ons eerste bezoek zullen wij gezamenlijk met u kijken waardoor de funderingsproblemen optreden. Aan de hand van de bevindingen wordt vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte opgesteld. Hierbij houden wij rekening met aanlegdieptes van de funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de bestaande constructie. In het herstelplan wordt aangegeven wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

Funderingsherstel
Funderingsherstel

Onze manier

Voor het herstellen van funderingen maken maken wij gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Wij gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond de woning komen. Na het plaatsen van de funderingspalen kunnen wij in vrijwel alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen, dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel maar geeft u ook maximale zekerheid dat de fundering weer staat als een huis.

Productie

Target produceert haar eigen materialen en oplossingen

Meer

Advies

Target specificeert en adviseert maatwerkoplossingen

Meer

Installatie

Target installeert haar eigen maatwerkoplossingen

Meer

Maak een afspraak