Een gescheurde gevel zorgt niet alleen voor een minder fraai aanzicht maar heeft ook een nadelig effect op de constructie van uw woning. Een gescheurde gevel herstelt zich nooit vanzelf, het is dan ook noodzakelijk om scheurvorming in een vroeg stadium te herkennen en aan te pakken om vervolgschade te voorkomen.

Onze aanpak

Degelijk scheurherstel begint met een goed advies! Tijdens ons eerste bezoek zullen wij gezamelijk met u kijken waardoor de scheurvorming in uw gevel optreed. Scheurvorming kan bijvoorbeeld optreden door problemen met de fundering of thermische werking van uw gevel. Aan de hand van de bevindingen stellen wij vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte op. In het herstelplan geven wij aan wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

Scheurherstel
Scheurherstel

Onze manier

Target Fixings produceert, ontwikkelt en installeert al meer dan 20 jaar systemen en oplossingen op het gebied van scheurherstel. Door onze ervaring kunnen wij in nagenoeg elke situatie de oorzaak van de scheurvorming vaststellen en een oplossing aanbieden. Voor scheurherstel maken wij gebruik van ons Bar Flex en Bond Flex systeem ook wel bekend als het spiraalanker-systeem. Dit systeem wordt in eigen huis ontwikkelt en geproduceert maakt het mogelijk om uw metselwerk nagenoeg onzichtbaar te versterken en te verbinden. Voorafgaand aan de installatie worden er enkele horizontale voegen uitgefreest waarna de Bar Flex staven worden vastgezet met de Bond Flex ankermortel. Na enkele dagen kunnen de voegen met iedere gewenste voegmortel afgedicht worden en is uw muur nagenoeg onzichtbaar hersteld.

Productie

Target produceert haar eigen materialen en oplossingen

Meer

Advies

Target specificeert en adviseert maatwerkoplossingen

Meer

Installatie

Target installeert haar eigen maatwerkoplossingen

Meer

Maak een afspraak