Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Funderingsherstel

Heeft u problemen met uw fundering?

Klemmende deuren, ramen die niet meer goed dicht kunnen, scheuren in de muren en scheve vloeren. Herkenbaar? Grote kans dat u te maken heeft met funderingsproblemen. Funderingsherstel is dan noodzakelijk. Anders neemt de schade toe, wat de waarde van uw woning ook kan aantasten. Grijpt u niet in of zelfs te laat? Dan kan uw woning zelfs onbewoonbaar worden.

Wij helpen u graag met het snel en vakkundig herstellen van de fundering. Daarvoor maken we eerst gratis een inventarisatie.

Aangetaste fundering? Meld het ons

Hoe wij de fundering weer herstellen

Funderingsherstel is vaak complex en de oorzaak van het funderingsprobleem is meestal niet direct duidelijk, een gedegen plan van aanpak is dan ook noodzakelijk.

Tijdens ons eerste bezoek zullen wij gezamenlijk met u kijken waardoor de funderingsproblemen optreden. Aan de hand van de bevindingen wordt vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte opgesteld. Hierbij houden wij rekening met aanlegdieptes van de funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de bestaande constructie.

In het herstelplan wordt aangegeven wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

Minimale overlast, maximale zekerheid

Voor het herstellen van funderingen maken wij gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Wij gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond de woning komen.

Na het plaatsen van de funderingspalen kunnen wij in vrijwel alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen. Dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel, maar geeft u ook maximale zekerheid dat de fundering weer staat als een huis.

Oorzaken verzakken fundering

Vaak zijn er diverse oorzaken voor het verzakken van de fundering. Houten funderingspalen kunnen bijvoorbeeld worden aangetast (paalrot), funderingen op staal kunnen door een wisselende grondwaterspiegel hun draagkracht verliezen maar ook aanpassingen aan dragende muren kunnen een puntbelasting geven aan de bestaande fundering. Of de oorzaak ligt aan een combinatie van bovenstaande. Hier vindt u meer over hoe u de symptomen van een verzakking herkent.

Waarom kiezen voor Target Fixings?

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast
  • Werken op 1 m² mogelijk

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6

10

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Target Fixings bij de problemen met onze fundering. Dit was het advies dat we nodig hadden. Je ziet dat het liefhebbers zijn van oude gebouwen en we konden heel makkelijk met hun schakelen. Ik raad Target fixings oprecht aan!

Robert , Nijesyl
10

Goed werk. Netjes afgeleverd. Net personeel. Zeer professioneel. Zeer tevreden.

Bjorn, Stiens

Waar kunnen we u mee helpen?

Wij kunnen u helpen met alle funderingsgerelateerde problemen. Mocht u vragen hebben, bekijk dan eens onze FAQ. Voor specifieke informatie, bekijk dan ook eens de volgende pagina’s

Ontvang advies of een offerte op maat
0513 - 610050 info@targetfixings.nl