Funderingsherstel

Klemmende deuren, ramen die niet meer goed dicht kunnen, scheuren in de muren en scheve vloeren. Herkenbaar? Grote kans dat u te maken heeft met funderingsproblemen. Funderingsherstel is dan noodzakelijk. Anders neemt de schade toe, wat de waarde van uw woning ook kan aantasten. Grijpt u niet in of zelfs te laat? Dan kan uw woning zelfs onbewoonbaar worden.

Wij helpen u graag met het snel en vakkundig herstellen van de fundering. Daarvoor maken we eerst gratis een inventarisatie.

Aangetaste fundering? Meld het ons

Hoe wij de fundering weer herstellen

Funderingsherstel is vaak complex en de oorzaak van het funderingsprobleem is meestal niet direct duidelijk, een gedegen plan van aanpak is dan ook noodzakelijk.

Tijdens ons eerste bezoek zullen wij gezamenlijk met u kijken waardoor de funderingsproblemen optreden. Aan de hand van de bevindingen wordt vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte opgesteld. Hierbij houden wij rekening met aanlegdieptes van de funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de bestaande constructie.

In het herstelplan wordt aangegeven wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

 

image

Minimale overlast, maximale zekerheid

Voor het herstellen van funderingen maken maken wij gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Wij gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond de woning komen.

Na het plaatsen van de funderingspalen kunnen wij in vrijwel alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen. Dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel, maar geeft u ook maximale zekerheid dat de fundering weer staat als een huis.

Oorzaken verzakken fundering

Vaak zijn er diverse oorzaken voor het verzakken van de fundering. Houten funderingspalen kunnen bijvoorbeeld worden aangetast (paalrot), funderingen op staal kunnen door een wisselende grondwaterspiegel hun draagkracht verliezen maar ook aanpassingen aan dragende muren kunnen een puntbelasting geven aan de bestaande fundering. Of de oorzaak ligt aan een combinatie van bovenstaande.

Waarom kiezen voor Target Fixings?

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast
  • Werken op 1 m² mogelijk
Advies nodig voor het herstel van uw woning?
Contact opnemen

Gerelateerde oplossingen

Gevelherstel

Duurzaam gevelherstel gaat verder dan het opnieuw voegen van uw buitenmuur. Bij duurzaam gevelherstel wordt er gekeken naar de algehele staat en de functie van de gevel.

Lees meer

Funderingsherstel

Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen voor het herstellen van uw fundering

Lees meer

Scheurherstel

Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen voor het herstellen van scheurvorming in uw gevel.

Lees meer