Funderingsherstel

Klemmende deuren, ramen die niet meer goed dicht kunnen, scheuren in de muren en scheve vloeren. Dit zijn typische kenmerken van funderingsproblemen. Vaak zijn er diverse oorzaken voor het verzakken van de fundering. Houten funderingspalen kunnen bijvoorbeeld worden aangetast (paalrot),  funderingen op staal kunnen door een wisselende grondwaterspiegel hun draagkracht verliezen maar ook aanpassingen aan dragende muren kunnen een puntbelasting geven aan de bestaande fundering. Vaak is een nieuwe fundering niet nodig en kan de verzakte fundering hersteld worden met ons Heli Pile systeem. In heel Nederland zijn wij dagelijks bezig met het inventariseren en installeren van onze maatwerkoplossingen. Degelijk funderingsherstel begint dan ook altijd met een bezoek en een advies op maat van onze specialisten.

Onze aanpak

Funderingsherstel is vaak complex en de oorzaak van het funderingsprobleem is meestal niet direct duidelijk, een gedegen plan van aanpak is dan ook noodzakelijk. Tijdens ons eerste bezoek zullen wij gezamenlijk met u kijken waardoor de funderingsproblemen optreden. Aan de hand van de bevindingen wordt vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte opgesteld. Hierbij houden wij rekening met aanlegdieptes van de funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de bestaande constructie. In het herstelplan wordt aangegeven wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

image

Onze manier

Voor het herstellen van funderingen maken maken wij gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Wij gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond de woning komen. Na het plaatsen van de funderingspalen kunnen wij in vrijwel alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen. Dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel, maar geeft u ook maximale zekerheid dat de fundering weer staat als een huis.

image

De voordelen voor u:

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast
  • Werken op 1 m² mogelijk
Advies nodig voor het herstel van uw woning?
Contact opnemen

Gerelateerde oplossingen

Funderingsherstel

Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen voor het herstellen van uw fundering

Lees meer

Gevelherstel

Duurzaam gevelherstel gaat verder dan het opnieuw voegen van uw buitenmuur. Bij duurzaam gevelherstel wordt er gekeken naar de algehele staat en de functie van de gevel.

Lees meer

Scheurherstel

Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen voor het herstellen van scheurvorming in uw gevel.

Lees meer