Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Heeft u problemen met uw fundering?

Een stevige fundering is cruciaal. Zo vormt het een belangrijk element voor de basis van uw woning of andere constructie. Het zorgt er namelijk voor dat het gewicht wordt overgedragen op de ondergrond. Wanneer uw woning van een  slechte fundering is voorzien, is deze ook niet veilig. Heeft u het idee dat uw fundering gebreken vertoont? Wacht dan niet te lang. Hier leest u alles wat u moet weten over funderingsherstel en wat wij voor u kunnen betekenen.

Aangetaste fundering? Meld het ons

Symptomen funderingsproblemen

In Nederland is sprake van een slappe bodem, in grote gebieden bestaat de bodem uit klei en veen, dit zorgt ervoor dat de bodem continu in beweging is en hierdoor altijd een risico op funderingsproblemen bestaat. Funderingsproblemen zijn niet altijd direct zichtbaar.

Zo kunt u last hebben van klemmende deuren, ramen die niet meer goed dicht kunnen, scheuren in de muren en scheve vloeren. Trek bij deze signalen aan de bel, want dit betekent dat funderingsherstel veelal noodzakelijk is. Wacht u af met ingrijpen dan is het goed mogelijk dat het herstel van de fundering en de gevolgschade vele malen duurder wordt en de waarde van uw woning daalt.

Wij helpen u graag met het snel en vakkundig herstellen van uw fundering.

Oorzaken verzakken fundering

Vaak zijn er diverse oorzaken voor het verzakken van de fundering. Houten funderingspalen kunnen bijvoorbeeld worden aangetast door paalrot en funderingen op staal kunnen door een wisselende grondwaterspiegel hun draagkracht verliezen. Maar ook aanpassingen aan dragende muren kunnen een puntbelasting geven aan de bestaande fundering. Daarnaast is ook een combinatie van bovenstaande oorzaken mogelijk.

Hoe wij de fundering weer herstellen

Funderingsherstel is vaak complex en de oorzaak van het funderingsprobleem is meestal niet direct duidelijk, een gedegen plan van aanpak is dan ook noodzakelijk.

Tijdens ons eerste bezoek kijken we eerst gezamenlijk wat de oorzaak van de funderingsproblemen kan zijn. Aan de hand van die bevindingen wordt vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte opgesteld. Hierbij houden we rekening met aanlegdieptes van funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de bestaande constructie. In het herstelplan wordt aangegeven wat er moet gebeuren en hoe wij dit voor u gaan aanpakken.

Minimale overlast, maximale zekerheid

Voor het herstellen van de funderingen maken we gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. We gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond uw woning komen.

Waarom kiezen voor Target Fixings?

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast
  • Werken op 1 m² mogelijk

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

10

Target Fixings heeft op uiterst professionele wijze de fundering van onze woning gecorrigeerd door het plaatsen van drie metalen draaipalen en 5 vloerstrips. Het voorafgaand overlegtraject verliep prettig en ontspannen, de geleverde voorinformatie was duidelijk en compleet, de factuur zou bij een ander bedrijf zeker hoger zijn geweest. Wij verwachten niet nogmaals gebruik te hoeven maken van Target Fixings, maar beveel het bedrijf bij iedereen aan die om welke reden dan ook funderings- of verzakkingsproblemen heeft.

Maarten, Vught
10

De heer Rijpma kwam zelf om de oorzaak en schade aan onze woning op te nemen. Een wel zeer heldere en informatieve uitleg over de Heli Pile methode. Dit sprak ons meteen aan! Snelle transparante en goed uitgewerkte offerte.

2 monteurs 3 dagen over de vloer gehad. Wat mij meteen opviel, geordend en schoon werken in teamverband, zeer correct en beleefd.
Ben zelf 3 dagen bij de werkzaamheden aanwezig geweest. Puur uit interesse. Kreeg duidelijke uitleg over hetgeen er werd verricht.
Inmiddels de factuur ontvangen. Exact hetgeen wat geoffreerd was.

Wat ons betreft is Target Fixings dus een regelrechte aanrader!

Ronald Vrauwdeunt
GEESBRUG

Ronald Vrauwdeunt, Geesbrug

Vragen en contact

Wij kunnen u helpen met alle funderingsgerelateerde problemen. Mocht u vragen hebben, bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Voor specifieke informatie kunt u terecht op de volgende pagina’s waar we u meer vertellen over hoe u uw funderingen kunt laten herstellen, maken of hoe wij de verzakking verhelpen.

Heeft u andere vragen en bent u nieuwsgierig naar onze service: bel ons op 0513 – 61500 of stuur een mail naar info@targetfixings.nl.

Ontvang advies of een offerte op maat
0513 - 610050 info@targetfixings.nl