Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Heeft u problemen met uw fundering?

Een stevige fundering is cruciaal. Zo vormt het een belangrijk element voor de basis van uw woning of andere constructie. Het zorgt er namelijk voor dat het gewicht wordt overgedragen op de ondergrond. Wanneer uw woning van een  slechte fundering is voorzien, is deze ook niet veilig. Heeft u het idee dat uw fundering gebreken vertoont? Wacht dan niet te lang. Hier leest u alles wat u moet weten over funderingsherstel en wat wij voor u kunnen betekenen.

Aangetaste fundering? Meld het ons

Symptomen funderingsproblemen

In Nederland is sprake van een slappe bodem, in grote gebieden bestaat de bodem uit klei en veen, dit zorgt ervoor dat de bodem continu in beweging is en hierdoor altijd een risico op funderingsproblemen bestaat. Funderingsproblemen zijn niet altijd direct zichtbaar.

Zo kunt u last hebben van klemmende deuren, ramen die niet meer goed dicht kunnen, scheuren in de muren en scheve vloeren. Trek bij deze signalen aan de bel, want dit betekent dat funderingsherstel veelal noodzakelijk is. Wacht u af met ingrijpen dan is het goed mogelijk dat het herstel van de fundering en de gevolgschade vele malen duurder wordt en de waarde van uw woning daalt.

Wij helpen u graag met het snel en vakkundig herstellen van uw fundering.

Oorzaken verzakken fundering

Vaak zijn er diverse oorzaken voor het verzakken van de fundering. Houten funderingspalen kunnen bijvoorbeeld worden aangetast door paalrot en funderingen op staal kunnen door een wisselende grondwaterspiegel hun draagkracht verliezen. Maar ook aanpassingen aan dragende muren kunnen een puntbelasting geven aan de bestaande fundering. Daarnaast is ook een combinatie van bovenstaande oorzaken mogelijk.

Hoe wij de fundering weer herstellen

Funderingsherstel is vaak complex en de oorzaak van het funderingsprobleem is meestal niet direct duidelijk, een gedegen plan van aanpak is dan ook noodzakelijk.

Tijdens ons eerste bezoek kijken we eerst gezamenlijk wat de oorzaak van de funderingsproblemen kan zijn. Aan de hand van die bevindingen wordt vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte opgesteld. Hierbij houden we rekening met aanlegdieptes van funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de bestaande constructie. In het herstelplan wordt aangegeven wat er moet gebeuren en hoe wij dit voor u gaan aanpakken.

Minimale overlast, maximale zekerheid

Voor het herstellen van de funderingen maken we gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. We gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond uw woning komen.

Waarom kiezen voor Target Fixings?

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast
  • Werken op 1 m² mogelijk

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1

91

Ontzettend goed geholpen met het herstellen van ons funderingsprobleem. Ze hebben echt kennis van zaken en weten alles van oude panden en het opknappen hiervan. Ondanks dat ze het super druk hadden toch tijd vrij gemaakt voor ons oude boerderijtje.

Dhr. Hoekstra Nijesyl
9

Hartstikke leuke mensen om mee te werken. Altijd op tijd, vrolijk spontaan en betrouwbaar. We zijn ontzettend blij! Dankzij dit bedrijf wonen wij weer lekker warm confortabel en. Weer een rechte vloer.
Echt een aanbeveling

Mevr. Alie Tijnja

Vragen en contact

Wij kunnen u helpen met alle funderingsgerelateerde problemen. Mocht u vragen hebben, bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Voor specifieke informatie kunt u terecht op de volgende pagina’s waar we u meer vertellen over hoe u uw funderingen kunt laten herstellen, maken of hoe wij de verzakking verhelpen.

Heeft u andere vragen en bent u nieuwsgierig naar onze service: bel ons op 0513 – 61500 of stuur een mail naar info@targetfixings.nl.

Ontvang advies of een offerte op maat
0513 - 610050 info@targetfixings.nl