Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Regelmatig wordt er een beroep op ons gedaan. Zeker als het gaat om het funderen in lastige situaties van bijvoorbeeld aan- of uitbouwen, units, carports en garages. Door ons compacte Heli Pile-funderingssysteem kunnen wij trillingsvrij en op vrijwel iedere plek een funderingspaal plaatsen. Zelfs op 1 m². En dat zonder grote machines die overlast veroorzaken.

Dat is niet zonder reden. Het Heli Pile-funderingssysteem is uniek in zijn ontwerp. Zo is het ook zeer effectief in het overbrengen van zowel druk- als trekkrachten. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld ook gebruikt als stabilisator voor keerwanden, basisfundering voor zendmasten voor mobiele telefonie en funderingen voor zonnecollectoren. De mastfunderingen in de telecommunicatie-industrie zijn in Engeland zelfs algemeen aanvaard door de belangrijkste netwerken.

Uw fundering laten maken? Neem contact op

Snel, efficiënt en kosteneffectief

De veelzijdigheid van het funderingssysteem maakt meerdere toepassingen mogelijk. Zo kunt u het combineren met Bar Flex-metselwerkwapening. Wanneer het nieuwbouw, verbouw of aanbouw betreft wordt uw fundering simpelweg gegoten of geschroefd op de geplaatste Heli Piles. Daarnaast is het systeem ook duurzaam omdat het opgewaardeerd of verwijderd kan worden.

Al met al maakt het Heli Pile-funderingssysteem zo snelle, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen mogelijk. Wilt u graag meer weten over het systeem? Een uitgebreide omschrijving van de werking kunt u vinden in het Heli Pile-rapport. Dit rapport wordt u op verzoek toegestuurd.

Samen aan de slag

Voordat wij aan de slag kunnen met een solide paalfundering maken we een uitgebreid palenplan. Dit plan stellen we op nadat we uw wensen uitgebreid hebben doorgenomen en de situatie in kwestie geïnventariseerd hebben. Bij het opstellen van het plan houden we rekening met aanlegdieptes, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van uw constructie. Vervolgens wordt het palenplan als uitgangspunt genomen voor het opstellen van onze offertes.
&nbsp

image
“Testen is de enige echte zekerheid"

Testen, de enige echte zekerheid

In het werk kunnen de palen worden getest. Zo kijken we of de palen over voldoende draagvermogen beschikken en het fundament vormen waar u naar op zoek bent. Wanneer de test is geslaagd, bent u helemaal verzekerd van een stevige fundering.

Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij met de nodige specialisatie wanneer het gaat om het maken van uw fundering? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij komen graag langs om vervolgens een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

9

Target fixings heeft de fundering van onze aanbouw, die aan het verzakken was, hersteld. Tevens zijn scheuren in het woonhuis verholpen. Het werk is in 1 week snel en vakkundig uitgevoerd. Eerst werd via de mail een voorlopige kosten indicatie gegeven op basis van onze beschrijving van het werk. Het bedrijf is vervolgens langs geweest om de situatie te beoordelen op basis waarvan een duidelijk projectplan is gemaakt en het definitieve kostenplaatje werd gegeven. Er zijn meerdere heli-piles en bar flex geplaatst. De aanbouw staan nu weer stabiel. De voegen zijn netjes afgewerkt.
Afspraken werden goed nagekomen. Alles is naar wens verlopen. We zijn tevreden over het meedenken en met het uiteindelijke resultaat. Een aanrader.

Anoniem, Veendam
9

Belangrijk voor ons waren dat de afspraken zijn nagekomen. Er was ruimte voor overleg en vragen van onze zijde, Voor zover wij kunnen beoordelen is het werk zorgvuldig en met kennis van zaken uitgevoerd. Wij hebben het instrumentarium in de auto’s bewonderd. De houten vloer is schadevrij opgebroken en weer hersteld.

Jos Nyst, Ernst