Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Wat de oorzaken van funderingsproblemen zijn, is vaak niet direct duidelijk. Vaak zijn het verschillende en meerdere factoren die een rol spelen. Zo worden houten funderingspalen soms aangetast door paalrot, verliezen funderingen op staal hun draagkracht door een wisselende grondwaterspiegel en kunnen aanpassingen aan draagmuren puntbelasting geven aan bestaande funderingen. Wat de oorzaak van de schade ook is: een gedegen plan van aanpak is noodzakelijk. Wij sturen graag een van onze specialisten langs om u verder te helpen.

Vrijblijvend herstelplan met offerte

Tijdens ons eerste bezoek kijken we gezamenlijk naar de precieze oorzaak van uw funderingsproblemen. Aan de hand van onze bevindingen stellen we vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte op. In het plan houden we rekening met aanlegdieptes van uw funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de constructie in kwestie. Hoe en waarmee we het herstel willen uitvoeren, wordt ook verder toegelicht in het herstelplan.

Uw fundering laten herstellen? Neem contact op

Vrijwel geen overlast

Denkt u veel overlast te hebben tijdens de herstelwerkzaamheden? Geen zorgen. We maken gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile-paalfunderingssysteem. Het systeem is een van de meest innovatieve producten uit ons assortiment, en is gemaakt voor moeilijk bereikbare plaatsen. Op vrijwel alle plaatsen rond uw woning kunnen we aan de slag. Zelfs op 1 m². Hiermee maken we het mogelijk om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Grote machines zijn daarbij niet nodig.

 

image

Het Heli Pile-systeem is ooit ontwikkeld als een lichtgewicht paalsysteem voor herstelwerkzaamheden aan bestaande woningen. Maar het systeem heeft zich in de loop van de tijd bewezen en er zijn ondertussen veel meer toepassingen mogelijk. Zo zijn combinaties met Bar Flex-metselwerkwapening ook mogelijk. Deze combinaties bieden snelle, efficiënte, en kosteneffectieve oplossingen. Oftewel: een bewezen veelzijdige oplossing voor al uw funderingsproblemen. Bent u nieuwsgierig naar de verdere werking? Een uitgebreide omschrijving van de werking kunt u vinden in het Heli Pile-rapport. Dit rapport wordt u op verzoek toegestuurd.

“Testen is de enige zekerheid"

Testen, de enige echte zekerheid

Wanneer de funderingspalen eenmaal zijn geplaatst, kunnen we, in vrijwel alle gevallen testen of ze over voldoende draagvermogen beschikken. Dat geeft u de maximale zekerheid en laat ons weten of onze missie is geslaagd.

Contact

Wanneer u vermoedt dat u funderingsproblemen heeft, raden wij u aan niet te lang te wachten. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag.