Vallende gevelstenen en bewegende geveldelen zijn de schrik van iedere gebouweigenaar. Toch is het niet ondenkbaar dat u hiermee te maken krijgt. Uit onderzoek van het ministerie van binnenlandse zaken (VROM) is gebleken dat een groot aantal gebouwen instabiele geveldelen hebben. De oorzaak? Falende spouwankers! In het verleden zijn spouwankers toegepast die niet bestand blijken te zijn tegen de weersinvloeden en de chemische processen die in gevels voorkomen. Een tijdige inventarisatie en mogelijke renovatie van u spouwankers geeft inzicht en voorkomt vervolgschade.

Onze aanpak

Aangetaste spouwankers zijn vrijwel niet te herkennen vanaf de buitenzijde van de gevel, een gedegen onderzoek is daarom ook noodzakelijk. Tijdens ons eerste bezoek zullen we de spouw openhalen en de conditie van de huidige spouwankers bepalen. Afhankelijk van de situatie kan redelijk snel bepaald worden of spouwankerrenovatie in uw geval nodig is. Wanneer de onderzoeksgegevens verzameld zijn wordt een herstelplan met bijbehorende offerte opgesteld. Afhankelijk van de situatie wordt het type renovatiespouwanker, het materiaal en de manier van installatie bepaald.

Spouwankerrenovatie
Spouwankerrenovatie

Onze manier

De verschillende soorten renovatiespouwankers worden bij ons in eigen huis geproduceert, dit betekent dat we snel maatwerk kunnen leveren tegen hoge kwaliteitsstandaarden. De Dri Flex, Retro Flex en Cem Flex renovatieankers worden nagenoeg onzichtbaar aangebracht. Deze ankers worden in het werk getest op treksterkte zodat U weet dat onze ankers in uw situatie functioneren. De testgegevens worden verwerkt in een rapportage die u na afloop van de werkzaamheden ontvangt. Met deze rapportage kunt U aantonen dat er aan de zorgplicht ten aanzien van de spouwankers is voldaan. Op onze spouwankers wordt een garantie certificaat van 10 jaar afgegeven.

Productie

Target produceert haar eigen materialen en oplossingen

Meer

Advies

Target specificeert en adviseert maatwerkoplossingen

Meer

Installatie

Target installeert haar eigen maatwerkoplossingen

Meer

Maak een afspraak