Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Veelgestelde vragen

Over Target Fixings

 • Geven jullie garantie?

  Standaard zit op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie, tenzij anders overeengekomen. Deze garantie gaat in op de factuurdatum.

 • Wat is jullie werkgebied?

  Vanuit Heerenveen werken wij landelijk. Afstand is hierbij geen belemering.

 • Wat gebeurt er tijdens een opname van de schade?

  Bij het opnemen van de schade gaan wij gezamelijk met u bekijken waar de schade zich voordoet, en of wij dit voor u kunnen herstellen. Op basis van onze bevindingen ontvangt u een offerte en een herstelplan.

Algemeen

 • Wat voor overlast kan ik verwachten tijdens de werkzaamheden?

  De overlast die u ervaart is afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Dit wordt in de offerte altijd vermeld. Al onze systemen zijn er op gericht om zo compact mogelijk te kunnen werken waarbij u zo weinig mogelijk overlast ervaart.

 • Ik heb opdracht gegeven voor het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden, waar moet ik rekening mee houden?

  Bij opdracht wordt uw project vrijwel direct ingepland. Een aantal dagen voor aanvang van de werkzaamheden zullen wij u bellen om nogmaals alles met u door te nemen. Een voorbeeld is de bereikbaarheid van uw woning (planten langs de gevel evt verwijderen).

 • Wat moet ik voorbereiden voor de schade opname?

  Het is handig als u voorafgaand aan de schade opname zoveel mogelijk gegevens verzameld. Denk hierbij aan bouwtekeningen, schetsen maar ook aan foto’s die bijvoorbeeld tijdens de bouw gemaakt zijn.

 • Hoe lang duurt een schade opname?

  Een schade opname duurt maximaal 1,5 uur. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid schade.

 • Wanneer is herstel van de woning nodig?

  In vrijwel alle gevallen geldt dat hoe eerder herstel plaats vind, hoe goedkoper het is om de gevolgschade op te lossen. Schade aan bijvoorbeeld uw fundering lost zich niet vanzelf op en kan enorme gevolgschade en gevaarlijke situaties met zich meebrengen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1

9

De werkzaamheden (muurwapeningen aanbrengen) werden op een goede, prettige en vakkundige manier uitgevoerd. Prima werk geheel volgens afspraak. Het resultaat zal zich de komende jaren moeten bewijzen, maar de goede service en het zorgvuldig uitgevoerde werk geven voldoende vertrouwen daarin.

Paul, Nieuw Amsterdam
9

Target fixings heeft de fundering van onze aanbouw, die aan het verzakken was, hersteld. Tevens zijn scheuren in het woonhuis verholpen. Het werk is in 1 week snel en vakkundig uitgevoerd. Eerst werd via de mail een voorlopige kosten indicatie gegeven op basis van onze beschrijving van het werk. Het bedrijf is vervolgens langs geweest om de situatie te beoordelen op basis waarvan een duidelijk projectplan is gemaakt en het definitieve kostenplaatje werd gegeven. Er zijn meerdere heli-piles en bar flex geplaatst. De aanbouw staan nu weer stabiel. De voegen zijn netjes afgewerkt.
Afspraken werden goed nagekomen. Alles is naar wens verlopen. We zijn tevreden over het meedenken en met het uiteindelijke resultaat. Een aanrader.

Anoniem, Veendam