Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Vallende gevelstenen en bewegende geveldelen zijn de schrik van iedere gebouweigenaar. Toch is het niet ondenkbaar dat u hiermee te maken krijgt. Uit onderzoek van het ministerie van binnenlandse zaken (VROM) is gebleken dat een groot aantal gevels in Nederland instabiele delen hebben. De oorzaak? Falende spouwankers!

In het verleden zijn spouwankers toegepast die niet bestand blijken te zijn tegen de weersinvloeden en de chemische processen die in gevels voorkomen. Een tijdige inventarisatie en mogelijke renovatie van uw spouwankers geeft inzicht en voorkomt vervolgschade.

Spouwankers laten onderzoeken? Neem contact op

Onze aanpak

Aangetaste spouwankers zijn vrijwel niet te herkennen vanaf de buitenzijde van de gevel, een gedegen onderzoek is daarom ook noodzakelijk. Tijdens ons eerste bezoek zullen we de spouw openhalen en de conditie van de huidige spouwankers bepalen. Afhankelijk van de situatie kan redelijk snel bepaald worden of het vervangen van de spouwankers in uw geval nodig is.

Wanneer de onderzoeksgegevens verzameld zijn wordt een herstelplan met bijbehorende offerte opgesteld. Afhankelijk van de situatie wordt het type renovatiespouwanker, het materiaal en de manier van installatie bepaald.

Hoe wij de spouwankers herstellen

De verschillende soorten renovatiespouwankers worden bij ons in eigen huis geproduceerd, dit betekent dat we snel maatwerk kunnen leveren tegen hoge kwaliteitsstandaarden. De Dri FlexRetro Flex en Cem Flex renovatieankers worden nagenoeg onzichtbaar aangebracht. Deze ankers worden in het werk getest op treksterkte zodat u weet dat onze ankers in uw situatie functioneren. De testgegevens worden verwerkt in een rapportage die u na afloop van de werkzaamheden ontvangt. Met deze rapportage kunt u aantonen dat er aan de zorgplicht ten aanzien van de spouwankers is voldaan. Op onze renovatiespouwankers wordt een garantie certificaat van 10 jaar afgegeven.

De voordelen voor u:

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Rapportage van testen die tijdens de werkzaamheden zijn uitgevoerd
  • Onzichtbare installatie
  • 10 Jaar garantie

Vragen en contact

Wij kunnen u helpen met alle problemen die te maken hebben met spouwmuurankers. Wanneer u vragen heeft over het renoveren van uw ankers kunt u terecht op de pagina met veelgestelde vragen. Wilt u meer informatie over onze andere dienst, funderingen herstellen? Hier vindt u alles over hoe wij funderingen herstellen, maken of hoe wij de verzakking van uw fundering verhelpen. Als u nog andere vragen heeft, kunt u ons bellen op 0513 – 61500 of een mail sturen naar info@targetfixings.nl.