Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Scheuren in de gevel zorgen niet alleen voor een minder fraai aanzicht maar hebben ook een nadelig effect op de constructie van uw woning. Een gescheurde gevel herstelt zich nooit vanzelf, het is dan ook noodzakelijk om scheurvorming in een vroeg stadium te herkennen en aan te pakken om vervolgschade te voorkomen.

Hoe scheuren ontstaan is niet met één antwoord te vertellen. Zo kan het zijn dat u problemen met de fundering heeft of dat er een (goed functionerende) latei ontbreekt. Maar ook aangetaste spouwankers kunnen scheuren in de muur veroorzaken.

Vrijblijvend herstelplan

Degelijk scheurherstel begint met een goed advies! Tijdens ons eerste bezoek zullen wij ter plaatse gezamenlijk met u kijken waardoor de scheurvorming in uw gevel optreed.  Aan de hand van de bevindingen stellen wij vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte op. In het herstelplan geven wij aan wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

image
Scheurvorming in muur of gevel? Vertel het ons

Hoe wij de schade herstellen

Target Fixings produceert, ontwikkelt en installeert al meer dan 20 jaar systemen en oplossingen op het gebied van scheurherstel. Door onze ervaring kunnen wij in nagenoeg elke situatie de oorzaak van de scheurvorming vaststellen en een oplossing aanbieden.

Voor scheurherstel maken wij gebruik van ons Bar Flex en Bond Flex systeem ook wel bekend als het spiraalanker-systeem. Dit systeem wordt in eigen huis ontwikkelt en geproduceerd en zorgt voor de nodige flexibiliteit om eventuele beweging van het metselwerk op te vangen.

image

Uitfrezen van voegen

Voorafgaand aan de installatie worden er enkele horizontale voegen uitgefreesd waarna de Bar Flex staven worden vastgezet met de Bond Flex ankermortel. Na enkele dagen kunnen de voegen met iedere gewenste voegmortel afgedicht worden en is uw muur nagenoeg onzichtbaar hersteld.

Daarom Target Fixings

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Minimale overlast tijdens de werkzaamheden
  • Onzichtbare oplossing