Scheurherstel

Een gescheurde gevel zorgt niet alleen voor een minder fraai aanzicht maar heeft ook een nadelig effect op de constructie van uw woning. Een gescheurde gevel herstelt zich nooit vanzelf, het is dan ook noodzakelijk om scheurvorming in een vroeg stadium te herkennen en aan te pakken om vervolgschade te voorkomen.

Onze aanpak

Degelijk scheurherstel begint met een goed advies! Tijdens ons eerste bezoek zullen wij gezamelijk met u kijken waardoor de scheurvorming in uw gevel optreed. Scheurvorming kan bijvoorbeeld optreden door problemen met de fundering of thermische werking van uw gevel. Aan de hand van de bevindingen stellen wij vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte op. In het herstelplan geven wij aan wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

image

Onze manier

Target Fixings produceert, ontwikkelt en installeert al meer dan 20 jaar systemen en oplossingen op het gebied van scheurherstel. Door onze ervaring kunnen wij in nagenoeg elke situatie de oorzaak van de scheurvorming vaststellen en een oplossing aanbieden. Voor scheurherstel maken wij gebruik van ons Bar Flex en Bond Flex systeem ook wel bekend als het spiraalanker-systeem. Dit systeem wordt in eigen huis ontwikkelt en geproduceerd en maakt het mogelijk om uw metselwerk nagenoeg onzichtbaar te versterken en te verbinden. Voorafgaand aan de installatie worden er enkele horizontale voegen uitgefreesd waarna de Bar Flex staven worden vastgezet met de Bond Flex ankermortel. Na enkele dagen kunnen de voegen met iedere gewenste voegmortel afgedicht worden en is uw muur nagenoeg onzichtbaar hersteld.

image

De voordelen voor u:

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Minimale overlast tijdens de werkzaamheden
  • Onzichtbare oplossing
Advies nodig voor het herstel van uw woning?
Contact opnemen

Gerelateerde oplossingen

Funderingsherstel

Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen voor het herstellen van uw fundering

Lees meer

Gevelherstel

Duurzaam gevelherstel gaat verder dan het opnieuw voegen van uw buitenmuur. Bij duurzaam gevelherstel wordt er gekeken naar de algehele staat en de functie van de gevel.

Lees meer

Scheurherstel

Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen voor het herstellen van scheurvorming in uw gevel.

Lees meer