Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Scheuren in de gevel zorgen niet alleen voor een minder fraai aanzicht maar hebben ook een nadelig effect op de constructie van uw woning. Een gescheurde gevel herstelt zich nooit vanzelf, het is dan ook noodzakelijk om scheurvorming in een vroeg stadium te herkennen en aan te pakken om vervolgschade te voorkomen.

Hoe scheuren ontstaan is niet met één antwoord te vertellen. Zo kan het zijn dat u problemen met de fundering heeft of dat er een (goed functionerende) latei ontbreekt. Maar ook aangetaste spouwankers kunnen scheuren in de muur veroorzaken.

Scheurvorming in muur of gevel? Meld het ons

Vrijblijvend herstelplan

Degelijk scheurherstel begint met een goed advies! Tijdens ons eerste bezoek zullen wij ter plaatse gezamenlijk met u kijken waardoor de scheurvorming in uw gevel optreed.  Aan de hand van de bevindingen stellen wij vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte op. In het herstelplan geven wij aan wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

image

Hoe wij de schade herstellen

Target Fixings produceert, ontwikkelt en installeert al meer dan 20 jaar systemen en oplossingen op het gebied van scheurherstel. Door onze ervaring kunnen wij in nagenoeg elke situatie de oorzaak van de scheurvorming vaststellen en een oplossing aanbieden.

Voor scheurherstel maken wij gebruik van ons Bar Flex en Bond Flex systeem ook wel bekend als het spiraalanker-systeem. Dit systeem wordt in eigen huis ontwikkelt en geproduceerd en zorgt voor de nodige flexibiliteit om eventuele beweging van het metselwerk op te vangen.

image

Uitfrezen van voegen

Voorafgaand aan de installatie worden er enkele horizontale voegen uitgefreesd waarna de Bar Flex staven worden vastgezet met de Bond Flex ankermortel. Na enkele dagen kunnen de voegen met iedere gewenste voegmortel afgedicht worden en is uw muur nagenoeg onzichtbaar hersteld.

Waarom kiezen voor Target Fixings?

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast tijdens de werkzaamheden
  • Werken op 1 m² mogelijk
  • Onzichtbare oplossingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

10

Super ervaring. Gratis offerte. Tevens kregen wij veel andere adviezen die niet onder deze zaak vielen. Bijvoorbeeld tips over de tuin, super blij mee. Aardige mensen die kennis van zaken hebben. Er wordt meegedacht of je dingen ook zelf kan doen. Gaat niet alleen om zo veel mogelijk geld verdienen maar kijkt mee met de klant

Gaan zelfstandig te werk, alles wordt netjes achtergelaten.

Super bedankt

Bobby jean , Bellingwolde
89

Een onverwachte wending aan herstellen van waterschade aan ons huis…een loshangende zijgevel en de fundering daaronder bleek te zijn weggezakt. Er was haast geboden en Target Fixings heeft dit zeer snel opgelost voor ons. Goed en duidelijk overleg, met ons en de verzekering. Target Fixings heeft ons zeer goed bijgestaan in een spannende situatie. Complimenten voor de familie Rijpma, onze hartelijke dank!!

Mevr. Hummel Drachten

Vragen en contact

Wij kunnen u helpen met alle funderingsgerelateerde problemen. Mocht u vragen hebben, bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Voor specifieke informatie kunt u terecht op de volgende pagina’s waar we u meer vertellen over hoe u uw funderingen kunt laten herstellen, maken of hoe wij de verzakking verhelpen.

Heeft u andere vragen en bent u nieuwsgierig naar onze service: bel ons op 0513 – 61500 of stuur een mail naar info@targetfixings.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Is uw muur nodig toe aan herstel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaand offerte formulier. De offerte is geheel vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.