Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Denkt u dat uw fundering aan het verzakken is en heeft u hulp nodig? Vaak betreft het verschillende oorzaken. Maar wat de oorzaken ook mogen zijn, in alle gevallen raden we u aan niet te overhaast over te gaan op het aanschaffen van een nieuwe fundering. Dit is duur, en vaak volledig onnodig.

Ons eigen ontworpen Heli Pile-systeem biedt uitkomst. En dat zeggen we niet zomaar. Het systeem is uniek in z’n ontwerp. De Heli Pile is speciaal ontworpen voor het herstellen van bestaande funderingen en wordt al 10 jaar toegepast in Nederland. In met name moeilijk bereikbare situaties is de Heli pile de juiste oplossing.

Hoe Target Fixings te werk gaat

In heel Nederland zijn we dagelijks bezig met het inventariseren en installeren van onze maatwerkoplossingen. Daar beginnen we overigens niet aan zonder een bezoek en een advies op maat door onze specialisten. 

Door onze specialisten langs te sturen, krijgen we een juist beeld van de situatie en op basis daarvan maken we een gedegen plan van aanpak. Zo proberen we u zoveel mogelijk zekerheid te geven. Tijdens ons eerste bezoek kijken we samen naar de mogelijke oorzaken van uw funderingsproblemen. Eenmaal vastgesteld, stellen we vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte op. En geen zorgen: we houden zoveel mogelijk rekening met aanlegdieptes van funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de bestaande constructie. In het herstelplan kunt u tot in detail vinden wat er gaat gebeuren en hoe we het willen aanpakken

Verzakking verhelpen? Kom direct in actie

Heli Pile: voor al uw verzakkingen

Wanneer we onze aanpak hebben bepaald, beginnen we met het herstel door middel van ons Heli Pile-paalfunderingssysteem. Het systeem maakt het mogelijk om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. En er is weinig bewegingsruimte rond de plaats van het probleem? Geen punt! De Heli Pile kan op vrijwel iedere plaats in en rond de woning worden geplaatst. Bovendien gebruiken we geen zware machines.

image

Maximale zekerheid, elke keer weer

Tijdens het aanbrengen van de Heli Pile kijken we al of de paal beschikt over voldoende draagvermogen. En wanneer er ook meer enige onzekerheid is gaan we testen. En dat testen is soms nodig, want we willen u immers zoveel mogelijk zekerheid geven. Zo geven we u maximale zekerheid dat uw fundering weer staat als een huis en kunnen we u met een vertrouwd gevoel 10 jaar garantie geven.

Contact

Ben op zoek naar een ervaren partij die u kan helpen met het uw verzakte fundering? Wacht niet langer en neem contact met ons op. We sturen graag een van onze specialisten langs om de situatie met u te bekijken, een plan te maken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

9

Target fixings heeft de fundering van onze aanbouw, die aan het verzakken was, hersteld. Tevens zijn scheuren in het woonhuis verholpen. Het werk is in 1 week snel en vakkundig uitgevoerd. Eerst werd via de mail een voorlopige kosten indicatie gegeven op basis van onze beschrijving van het werk. Het bedrijf is vervolgens langs geweest om de situatie te beoordelen op basis waarvan een duidelijk projectplan is gemaakt en het definitieve kostenplaatje werd gegeven. Er zijn meerdere heli-piles en bar flex geplaatst. De aanbouw staan nu weer stabiel. De voegen zijn netjes afgewerkt.
Afspraken werden goed nagekomen. Alles is naar wens verlopen. We zijn tevreden over het meedenken en met het uiteindelijke resultaat. Een aanrader.

Anoniem, Veendam
9

Belangrijk voor ons waren dat de afspraken zijn nagekomen. Er was ruimte voor overleg en vragen van onze zijde, Voor zover wij kunnen beoordelen is het werk zorgvuldig en met kennis van zaken uitgevoerd. Wij hebben het instrumentarium in de auto’s bewonderd. De houten vloer is schadevrij opgebroken en weer hersteld.

Jos Nyst, Ernst