Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Uitbuigende muren en scheefstaande gevels zijn meestal het gevolg van onvoldoende verankering of funderingsproblemen. Feit is dat de gevel zo snel mogelijk moet worden gestabiliseerd, zodat ernstige vervolgschade wordt voorkomen.

image
Gevelproblemen oplossen? Vraag offerte aan

Onze aanpak voor uw scheve gevel

Tijdens ons eerste bezoek bekijken we gezamenlijk met u waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Oorzaken van uitbuigende muren kunnen liggen in onvoldoende of niet aanwezige verankering van de gevel naar de achterliggende constructie, maar ook in bijvoorbeeld uw fundering.

Verschillende soorten renovatieankers worden bij ons in eigen huis geproduceerd. Dit betekent dat we snel maatwerk kunnen leveren met hoge kwaliteit. De Bow Flex en Cem Flex renovatie ankers zijn vanuit de praktijk ontwikkeld en worden nagenoeg onzichtbaar aangebracht. De ankers kunnen relatief snel worden aangebracht en de gevel behoudt het zelfde aanzien.

Voordeel is dat door middel van trekproeven de werking van de ankers gecontroleerd kunnen worden. Op deze wijze bent u verzekerd van een goed verankerde gevel.

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan en offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Nagenoeg onzichtbaar