Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Hoe onstaan scheuren in de muur?

In een aantal gevallen kan scheurvorming in uw gevel optreden bijvoorbeeld door het roesten van ijzeren verankeringen of het ontbreken van dilatatievoegen. Het tijdig aanpakken van deze problemen voorkomt blijvende schade aan uw gevel en hoge herstelkosten. Bovendien vermindert uw woning ook in waarde met blijvende schade. Wij kunnen voor u de muur herstellen en de oorzaak wegnemen.

Schade aan uw muur? Meld het ons

Oorzaken schade aan de muur

Schade als scheuren in uw muren kan vele oorzaken hebben. Het kan aan funderingsproblemen liggen, een foute dakconstructie of roestende ankers. Externe factoren, zoals een botsing, trillingen in de grond zoals zwaar weg- of treinverkeer, of blootstelling aan uitzonderlijke temperatuurverschillen, kunnen uw muur beschadigen.

Eerst inventarisatie, dan reparatie

Allereerst is het belangrijk te weten hoe die schade is ontstaan. Alleen de schade te herstellen is niet voldoende. Dan is het een kwestie van tijd voordat u weer scheuren ontdekt. We gaan dus eerst voor u inventariseren wat de schade is en waar het vandaan komt, zodat we de bron van de scheur kunnen aanpakken.

Aan de hand van onze bevindingen, stellen we voor u een helder herstelplan op. Hierin leggen we u uit hoe we uw muur gaan repareren en wat de kosten daarvan zijn.

Hoe wij uw muur herstellen

We ontwikkelen zelfstandig onze eigen producten en systemen, om muren weer in nieuwstaat te brengen. Door alles in eigen huis te hebben kunnen we echt de garantie bieden dat uw muur weer in perfecte staat komt na herstel. Welke producten we inzetten voor uw muur is ook nu weer afhankelijk van de reden van schade.

Is dat een funderingsprobleem? Dan kunnen we onze speciale spiraalvormige funderingspaal – de Heli Pile – inzetten. Het is een ideaal funderingssysteem voor moeilijk bereikbare plaatsen.

image

Is de scheur in de muur ontstaan door uitbuigen? We zien dat veel terug bij oudere gebouwen. De herstelwerkzaamheden voeren we uit met de Bow Flex, een renovatieanker waarmee we uitbuigende muren weer stabiliseren. Lees hier meer over onze producten.

Waarom kiezen voor Target Fixings?

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast tijdens de werkzaamheden
  • Werken op 1 m² mogelijk
  • Onzichtbare oplossingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

10

Target Fixings heeft op uiterst professionele wijze de fundering van onze woning gecorrigeerd door het plaatsen van drie metalen draaipalen en 5 vloerstrips. Het voorafgaand overlegtraject verliep prettig en ontspannen, de geleverde voorinformatie was duidelijk en compleet, de factuur zou bij een ander bedrijf zeker hoger zijn geweest. Wij verwachten niet nogmaals gebruik te hoeven maken van Target Fixings, maar beveel het bedrijf bij iedereen aan die om welke reden dan ook funderings- of verzakkingsproblemen heeft.

Maarten, Vught
10

Doen, met plezier, wat afgesproken was. Vakwerk, zwaar werk. Leuke mensen, die mij, als leek, ook konden uitleggen wat ze deden en waarom. Harde werkers. Niet te beroerd om extra vraagje op te lossen.

Geert, Sneek

Vragen en contact

Wij kunnen u helpen met alle funderingsgerelateerde problemen. Mocht u vragen hebben, bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Voor specifieke informatie kunt u terecht op de volgende pagina’s waar we u meer vertellen over hoe u uw funderingen kunt laten herstellen, maken of hoe wij de verzakking verhelpen.

Heeft u andere vragen en bent u nieuwsgierig naar onze service: bel ons op 0513 – 61500 of stuur een mail naar info@targetfixings.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Is uw muur nodig toe aan herstel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onderstaand offerte formulier. De offerte is geheel vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.