Muurherstel

In een aantal gevallen kan scheurvorming in uw gevel optreden bijvoorbeeld door het roesten van ijzeren verankeringen of het ontbreken van dilatatievoegen. Het tijdig aanpakken van deze problemen voorkomt blijvende schade aan uw gevel en hoge herstelkosten. Bovendien vermindert uw woning ook in waarde met blijvende schade. Wij kunnen voor u de muur herstellen en de oorzaak wegnemen.

Schade aan uw muur? Vertel het ons

Oorzaken schade aan de muur

Schade als scheuren in uw muren kan vele oorzaken hebben. Het kan aan funderingsproblemen liggen, een foute dakconstructie of roestende ankers. Externe factoren, zoals een botsing, trillingen in de grond zoals zwaar weg- of treinverkeer, of blootstelling aan uitzonderlijke temperatuurverschillen, kunnen uw muur beschadigen.

Eerst inventarisatie, dan reparatie

Allereerst is het belangrijk te weten hoe die schade is ontstaan. Alleen de schade te herstellen is niet voldoende. Dan is het een kwestie van tijd voordat u weer scheuren ontdekt. We gaan dus eerst voor u inventariseren wat de schade is en waar het vandaan komt, zodat we de bron van de scheur kunnen aanpakken.

Aan de hand van onze bevindingen, stellen we voor u een helder herstelplan op. Hierin leggen we u uit hoe we uw muur gaan repareren en wat de kosten daarvan zijn.

image

Hoe wij uw muur herstellen

We ontwikkelen zelfstandig onze eigen producten en systemen, om muren weer in nieuwstaat te brengen. Door alles in eigen huis te hebben kunnen we echt de garantie bieden dat uw muur weer in perfecte staat komt na herstel. Welke producten we inzetten voor uw muur is ook nu weer afhankelijk van de reden van schade.

Is dat een funderingsprobleem? Dan kunnen we onze speciale spiraalvormige funderingspaal – de Heli Pile – inzetten. Het is een ideaal funderingssysteem voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Is de scheur in de muur ontstaan door uitbuigen? We zien dat veel terug bij oudere gebouwen. De herstelwerkzaamheden voeren we uit met de Bow Flex, een renovatieanker waarmee we uitbuigende muren weer stabiliseren. Lees hier meer over onze producten.

image

Daarom Target Fixings

  • Gratis inventarisatie
  • Ruime kennis en ervaring
  • Maatwerk oplossingen
Advies nodig voor het herstel van uw woning?
Contact opnemen

Gerelateerde oplossingen

Gevelherstel

Duurzaam gevelherstel gaat verder dan het opnieuw voegen van uw buitenmuur. Bij duurzaam gevelherstel wordt er gekeken naar de algehele staat en de functie van de gevel.

Lees meer

Funderingsherstel

Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen voor het herstellen van uw fundering

Lees meer

Scheurherstel

Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen voor het herstellen van scheurvorming in uw gevel.

Lees meer