Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Regelmatig wordt er een beroep op ons gedaan. Zeker als het gaat om het funderen in lastige situaties van bijvoorbeeld aan- of uitbouwen, units, carports en garages. Door ons compacte Heli Pile-funderingssysteem kunnen wij trillingsvrij en op vrijwel iedere plek een funderingspaal plaatsen. Zelfs op 1 m². En dat zonder grote machines die overlast veroorzaken.

Dat is niet zonder reden. Het Heli Pile-funderingssysteem is uniek in zijn ontwerp. Zo is het ook zeer effectief in het overbrengen van zowel druk- als trekkrachten. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld ook gebruikt als stabilisator voor keerwanden, basisfundering voor zendmasten voor mobiele telefonie en funderingen voor zonnecollectoren. De mastfunderingen in de telecommunicatie-industrie zijn in Engeland zelfs algemeen aanvaard door de belangrijkste netwerken.

Uw fundering laten maken? Neem contact op

Snel, efficiënt en kosteneffectief

De veelzijdigheid van het funderingssysteem maakt meerdere toepassingen mogelijk. Zo kunt u het combineren met Bar Flex-metselwerkwapening. Wanneer het nieuwbouw, verbouw of aanbouw betreft wordt uw fundering simpelweg gegoten of geschroefd op de geplaatste Heli Piles. Daarnaast is het systeem ook duurzaam omdat het opgewaardeerd of verwijderd kan worden.

Al met al maakt het Heli Pile-funderingssysteem zo snelle, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen mogelijk. Wilt u graag meer weten over het systeem? Een uitgebreide omschrijving van de werking kunt u vinden in het Heli Pile-rapport. Dit rapport wordt u op verzoek toegestuurd.

Samen aan de slag

Voordat wij aan de slag kunnen met een solide paalfundering maken we een uitgebreid palenplan. Dit plan stellen we op nadat we uw wensen uitgebreid hebben doorgenomen en de situatie in kwestie geïnventariseerd hebben. Bij het opstellen van het plan houden we rekening met aanlegdieptes, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van uw constructie. Vervolgens wordt het palenplan als uitgangspunt genomen voor het opstellen van onze offertes.
&nbsp

image
“Testen is de enige echte zekerheid"

Testen, de enige echte zekerheid

In het werk kunnen de palen worden getest. Zo kijken we of de palen over voldoende draagvermogen beschikken en het fundament vormen waar u naar op zoek bent. Wanneer de test is geslaagd, bent u helemaal verzekerd van een stevige fundering.

Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij met de nodige specialisatie wanneer het gaat om het maken van uw fundering? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij komen graag langs om vervolgens een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

10

Doen, met plezier, wat afgesproken was. Vakwerk, zwaar werk. Leuke mensen, die mij, als leek, ook konden uitleggen wat ze deden en waarom. Harde werkers. Niet te beroerd om extra vraagje op te lossen.

Geert, Sneek
9

Er wordt netjes gewerkt. Er wordt ook rekening gehouden met de tuin. Geen luide radio en er wordt elke dag goed opgeruimd, de werkplek blijft netjes. Bedankt.

H.J. , Sneek