Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Funderingsproblemen op maat oplossen

Op zoek naar een oplossing voor uw funderingsproblemen met zo weinig mogelijk overlast? Bij Target Fixings werken we met Heli Pile-systeem. Een systeem dat we zelf hebben ontwikkeld, en misschien wel het meest innovatieve product in ons assortiment is. Het systeem maakt het mogelijk trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. En geen zorgen: grote zware machines komen er niet aan te pas en het systeem kan op vrijwel iedere plaats in en rondom uw woning terecht. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Heli Pile: uniek en effectief

Het unieke ontwerp van de Heli Pile is zeer effectief in het overbrengen van zowel druk- als trekkrachten. Dit maakt het mogelijk het systeem te gebruiken als stabilisatie voor keerwanden, als basisfundering voor zendmasten voor mobiele telefonie en funderingen van zonnecollectoren. Wilt u meer weten de werking van Heli Pile? Voor de verschillende toepassingen zijn een reeks standaard details beschikbaar. En mocht nu nog meer willen weten: volledig specifieke details voor maatwerkoplossingen zijn leverbaar.

Vermoedt u een funderingsprobleem? Neem contact op

Een halve eeuw funderingsproblemen

Wat de oorzaak van funderingsproblemen is, is vaak een complexe aangelegenheid. Vaak zijn er meerdere oorzaken aan te wijzen. Zo werd de fundering tot ongeveer 1970 vaak uitgevoerd met houten funderingspalen of werden woningen ondiep gefundeerd. Dit heeft tot een grote verzameling woningen geleid met een kwetsbare fundering. Vooral in gebieden met een minder draagkrachtige bodem of een laag grondwaterpeil. Dat uw woning mogelijk last heeft van deze problemen is niet gek. In Nederland zijn er zo’n 750.000 panden met een houten paalfundering en ongeveer 300.000 panden met een ondiepe fundering.

image

Met een gedegen herstelplan van start

Voordat we überhaupt beginnen aan het herstel van uw fundering, moet vastgesteld worden wat de precieze oorzaak is. Dat doen we samen met u. We sturen een van onze specialisten langs om de situatie in kaart te brengen. Wat we vinden, vormt de basis voor een herstelplan voor uw funderingsproblemen, die we geheel vrijblijvende offerte opstellen. Zaken als de aanlegdieptes van uw funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de constructie in kwestie worden daar allemaal in meegenomen.

Met het herstelplan op zak plaatsen we vervolgens de palen met het Heli Pile-systeem. Wanneer de palen eenmaal geplaatst zijn, kunnen we in bijna alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen. En dat is nodig, want de fundering moet stabiel en sterk zijn. Dat scheelt u weer zorgen!

Contact

Funderingsproblemen? Kijk niet verder en neem contact met ons op. Met jaren ervaring en eigen unieke herstelsystemen zijn wij dé partij die u verder kan helpen. We sturen graag een van onze experts langs om de problemen samen met u door te nemen en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6

9

Target fixings heeft de fundering van onze aanbouw, die aan het verzakken was, hersteld. Tevens zijn scheuren in het woonhuis verholpen. Het werk is in 1 week snel en vakkundig uitgevoerd. Eerst werd via de mail een voorlopige kosten indicatie gegeven op basis van onze beschrijving van het werk. Het bedrijf is vervolgens langs geweest om de situatie te beoordelen op basis waarvan een duidelijk projectplan is gemaakt en het definitieve kostenplaatje werd gegeven. Er zijn meerdere heli-piles en bar flex geplaatst. De aanbouw staan nu weer stabiel. De voegen zijn netjes afgewerkt.
Afspraken werden goed nagekomen. Alles is naar wens verlopen. We zijn tevreden over het meedenken en met het uiteindelijke resultaat. Een aanrader.

Anoniem, Veendam
9

Vakkundig advies, aardig en vakkundig personeel, afspraken worden goed nagekomen, werkzaamheden in goed overleg en vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden over geleverd maatwerk.

Dhr. J.J. , Gendt