Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Op zoek naar een oplossing voor uw funderingsproblemen met zo weinig mogelijk overlast? Bij Target Fixings werken we met Heli Pile systeem. Een systeem dat we zelf hebben ontwikkeld, en misschien wel het meest innovatieve product in ons assortiment is. Het systeem maakt het mogelijk trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. En geen zorgen: grote zware machines komen er niet aan te pas en het systeem kan op vrijwel iedere plaats in en rondom uw woning terecht. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Heli Pile: uniek en effectief

Het unieke ontwerp van de Heli Pile is zeer effectief in het overbrengen van zowel druk- als trekkrachten. Dit maakt het mogelijk het systeem te gebruiken op plaatsen waar geen enkel ander funderingssysteem kan worden toegepast, waar wij kunnen lopen kunnen we ook funderen. Door de unieke vorm van de Heli Pile en het relatieve lichte gereedschap kunnen we de paal vrijwel trillingsvrij plaatsen. Dit maakt de Heli Pile uitermate geschikt voor het herstellen van funderingen, hierbij is trilling vaak uit den boze en de ruimte beperkt.

Vermoedt u een funderingsprobleem? Neem contact op

Een halve eeuw funderingsproblemen

Wat de oorzaak van funderingsproblemen is, is vaak een complexe aangelegenheid. Vaak zijn er meerdere oorzaken aan te wijzen. Zo werden funderingen tot ongeveer 1970 vaak uitgevoerd met houten funderingspalen of werden woningen op staal gefundeerd in gebieden waar nu vaak wel een paalfundering wordt toegepast. Dit heeft tot een grote verzameling woningen geleid met een kwetsbare fundering. Vooral in gebieden met een minder draagkrachtige bodem of waar het grondwaterpeil veranderd is. Daarnaast is door droogte en inklinking van klei- en veenbodems steeds meer schade ontstaan aan woningen door het hele land. Dat uw woning mogelijk last heeft van deze problemen is niet gek. In Nederland zijn er zo’n 750.000 panden met een houten paalfundering en ongeveer 300.000 panden met een onjuiste fundering. Het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) schat daarom ook dat er de komende dertig jaar ongeveer een miljoen woningen te maken krijgen met funderingsproblemen.

image

Met een gedegen herstelplan van start

Voordat we een gedegen herstelplan kunnen maken is het van belang dat de precieze oorzaak in kaart gebracht wordt door middel van vrijblijvend bezoek. Op basis van onze bevindingen wordt een herstelplan opgesteld waarbij wij rekening houden met zaken als de aanlegdieptes van de funderingspalen, type fundering, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de constructie.

Met het herstelplan op zak plaatsen we vervolgens de palen met het Heli Pile systeem. Wanneer de palen eenmaal geplaatst zijn, kunnen we in bijna alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen. En dat is nodig, want de fundering moet stabiel en sterk zijn. Dat scheelt u weer zorgen!

Vragen en contact

Funderingsproblemen? Kijk niet verder en neem contact met ons op. Met jaren ervaring en eigen unieke herstelsystemen zijn wij dé partij die u verder kan helpen. We sturen graag een van onze experts langs om de problemen samen met u door te nemen en een vrijblijvende offerte op te stellen. Meer weten? Bekijk onze pagina over funderingsherstel.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

10

Ons probleem (verzakken van een aanbouw) is zeer vakkundig verholpen door Target Fixings. Betrouwbaar bedrijf met vriendelijk personeel.

Charlotte, Wildervank
91

Ontzettend goed geholpen met het herstellen van ons funderingsprobleem. Ze hebben echt kennis van zaken en weten alles van oude panden en het opknappen hiervan. Ondanks dat ze het super druk hadden toch tijd vrij gemaakt voor ons oude boerderijtje.

Dhr. Hoekstra Nijesyl