Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Verzakking van een fundering kan door een combinatie van factoren worden veroorzaakt. Denk aan verslechtering van de bodem of fundering, droogte, uitwassing of een geringe draagkracht van de grond onder het gebouw. Wat voor effecten deze verstoringen hebben, hangt af van de bewegingen van de fundering. Zo kan het gaan zetten, verzakken en in het ergste geval zelfs instorten. Wat de aard van uw funderingsproblemen ook is, wij brengen ze voor u in kaart met een gedegen onderzoek en zorgen vervolgens voor herstel.

Ons funderingsonderzoek

Voor ons is het inventariseren en installeren van onze maatwerkoplossingen dagelijkse kost. Bij aanvang van een project sturen we een van onze specialisten langs, die samen met u kijkt naar de mogelijke oorzaken van de problemen. Op basis daarvan wordt bepaald hoe het onderzoek eruit gaat zien en wat de kosten daarvan zijn. 

Kosten funderingsonderzoek en herstelplan

In veel gevallen is een funderingsonderzoek gratis. Dit hangt er echter vanaf of er verder onderzoek zoals bodemonderzoek of en lintvoegmeting wel of niet nodig is. Na het funderingsonderzoek wordt er een gedegen plan van aanpak opgesteld. Met dat plan proberen we u zoveel mogelijk zekerheid te bieden.

Wanneer de oorzaken en gevolgen zijn vastgesteld, maken we een vrijblijvend herstelplan met offerte op. Daarbij houden we rekening met aanlegdieptes van funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van bestaande constructies. Ons doel is om u volledig te faciliteren. Daarom vindt u in ons herstelplan van a tot z wat er gaat gebeuren en hoe we dat aanpakken. 

Plan een afspraak in Contact

Het meest innovatieve product

Na het bepalen van de beste aanpak voor uw funderingsverzakking beginnen we met het herstel. Dat doen we door middel van ons Heli Pile-paalfunderingssysteem, misschien wel het meest innovatieve product uit het assortiment op het gebied van funderingsherstel. Heli Pile is een ideaal funderingssysteem voor moeilijk bereikbare plaatsen, dat bovendien minimale overlast veroorzaakt. Doordat er voor het aanbrengen van de Heli Pile weinig ruimte nodig is, kunnen wij het systeem op vrijwel iedere plek rond uw woning inzetten.

Maximale zeker- en tevredenheid

Wij willen u maximale zekerheid garanderen. Daarom kunnen we testen of de geplaatste palen over voldoende draagvermogen beschikken nadat ze geplaatst zijn en voordat ze gekoppeld worden aan de bestaande fundering. We gaan pas naar huis als iedereen tevreden is.

Waarom kiezen voor Target Fixings?

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast
  • Werken op 1 m² mogelijk

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

9

Met een offerte en plan van aanpak, van meer dan 5 jaar geleden, konden we snel tot zaken komen. Meneer Rijpma is zeer deskundig en kent vele oplossingen. Personeel is zeer vriendelijk, vlot en ook deskundig in hun werk. Het was zeer vermakelijk dat een van hen dacht dat hij vanuit het beloofde land naar Groningen was gekomen. Wij weten wel beter.

Kortom zeer aan te raden

DJ, Borgercompagnie
9

Prima gewerkt en netjes afgewerkt en achtergelaten

RMM Visser, Zevenaar

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een partij die zowel een gedegen funderingsonderzoek als -herstel kan garanderen? Wij staan voor u klaar en sturen graag onze specialisten langs om de oorzaken van uw funderingsproblemen in kaart te brengen. Neem vooral contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte op, wij helpen u graag verder!