Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Funderingsschade kan optreden door verschillende oorzaken. Dat uw woning last heeft van funderingproblemen is ook niet zo gek. Zo zijn er in Nederland zo’n 750.000 panden met een houten paalfundering en ongeveer 300.000 met een ondiepe fundering. Al deze panden hebben daarom een kwetsbare fundering, wat sneller tot funderingsschade kan leiden. Maar geen zorgen: wij staan voor u klaar. Dankzij onze zorgvuldige werkwijze zorgen we ervoor dat alle schade grondig en duurzaam wordt hersteld.

Is uw fundering beschadigd? Laat het herstellen

Soorten funderingsschade

Wanneer er sprake is van funderingsproblemen kan dat verschillende soorten schade veroorzaken, die u wellicht bekend voorkomen. Denk aan:

  • Scheuren in muren
  • Klemmende deuren en ramen
  • Hoogteverschil tussen stoep en huis
  • Scheve vloeren 

Wanneer u ervoor kiest ons uw schade te laten herstellen, pakken we niet alleen de fundering aan, maar helpen we u ook met het herstellen van uw gevels en muren.

De schade herstellen

Voordat we uw fundering aanpakken, kijken we samen wat de precieze oorzaak is. Daarvoor sturen we een van onze specialisten langs. Wat we vinden, vormt vervolgens de basis voor het herstelplan voor uw funderingsschade, die we aan de hand van een vrijblijvende offerte opstellen. De aanlegdieptes van uw funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de constructie nemen we daar allemaal in mee.

image

Ons eigen Heli Pile-systeem

Bij Target Fixings werken we met ons Heli Pile-systeem. Een systeem dat we zelf hebben ontwikkeld. Heeft u bijvoorbeeld zorgen over trillingen, overlast of het gebruik van zware machines? Met het Heli Pile-systeem kunnen we uw funderingsschade met minimale overlast herstellen. U heeft dus vrijwel nergens last van. Dat niet alleen: zo is het systeem ideaal voor het gebruik in moeilijk bereikbare plaatsen. Zo wordt er regelmatig een beroep op ons gedaan wanneer het gaat om het funderen van aan- of uitbouwen in de stad, units, carports en garages.

Tijdens het aanbrengen van de Heli Piles kunnen we testen of de palen die we geplaatst hebben, beschikken over voldoende draagvermogen. Het geheel moet namelijk stabiel en sterk zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Die extra zorg en aandacht bieden we u graag.

Contact opnemen

Heeft u last van funderingsschade en wilt u het probleem graag grondig aanpakken? Neem contact op met ons. Wij hebben de jarenlange ervaring en unieke herstelsystemen om al uw problemen op te lossen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

10

Target Fixings werkt met vakkundig personeel en heeft de uit te voeren werkzaamheden op een professionele wijze uitgevoerd.

Jan , Hijken
9

Met een offerte en plan van aanpak, van meer dan 5 jaar geleden, konden we snel tot zaken komen. Meneer Rijpma is zeer deskundig en kent vele oplossingen. Personeel is zeer vriendelijk, vlot en ook deskundig in hun werk. Het was zeer vermakelijk dat een van hen dacht dat hij vanuit het beloofde land naar Groningen was gekomen. Wij weten wel beter.

Kortom zeer aan te raden

DJ, Borgercompagnie