Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Scheur in uw woning of bedrijfspand in Heerenveen? Target Fixings is gevestigd in Heerenveen en specialist in het oplossen van scheuren in gebouwen. Soms gaat het om kleine problemen die snel opgelost kunnen worden. Roestende muurankers bijvoorbeeld, deze kunnen we vaak behandelen of vervangen. De scheuren worden dan weggewerkt door de stenen te repareren of te vervangen en komen niet terug. Onder muurherstel vindt u voorbeelden.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan Offerte aanvragen

Zetting vaak oorzaak scheuren

Scheuren in muren als gevolg van zetting komt vrij vaak voor. Dit komt door de bodemgesteldheid, we zitten hier nu eenmaal op een veengrond en deze grondsoort krimpt. Deze krimp gaat niet regelmatig maar vaak schoksgewijs en blijft door de jaren langzaam doorgaan. Scheurherstel moet daar dan ook goed op afgestemd worden zodat het probleem voor u blijvend opgelost wordt.

Door onze jarenlange ervaring en expertise levert Target Fixings u in Heerenveen alleen maar duurzame oplossingen op het gebied van scheurherstel. Vaak is de scheurvorming op te lossen door wapening in de muren aan te brengen. Voorbeelden vindt u onder scheurherstel en lateiherstel.

Muren versterken

Het kan echter ook om grotere problemen gaan die vanuit de fundering ontstaan. In dat geval kunnen we een oplossing bieden door de muren op de juiste plaatsen te versterken met wapening en de fundering te ondersteunen met ons Heli Pile systeem. Het maakt hierbij niet uit of uw fundering een oude gemetselde fundering is of een strokenfundering van beton of mischien zelfs gemetselde poertjes c.q. betonpalen met een ringbalk. Voor ieder type fundering hebben we een maatwerkoplossing voor wat betreft de aansluiting. Onder  Funderingsherstel kunt u zien wat onze aanpak is.

Ook schade aan uw muur of gevel?

Weten waar we projecten hebben uitgevoerd en hoe dat eruit ziet? Onder projecten ziet u een aantal werken die door Target Fixings vanuit Heerenveen zijn uitgevoerd. Hoe groot of klein uw probleem ook is, wij hebben de oplossing! En wat nog belangrijker is, de expertise waardoor u de juiste oplossing op de juiste plaats krijgt. Uiteraard met garantie! Neem vrijblijvend contact op.