Funderingen

Voor het funderen van aan- en uitbouwen in stedelijk gebied of het funderen van units (semi permanente bouw), carports en garages wordt regelmatig een beroep gedaan op Target Fixings. Door ons compacte Heli Pile funderingssysteem kunnen wij trillingsvrij en op vrijwel iedere plek een funderingspaal plaatsen.

Onze aanpak

Het aanbrengen van een solide paalfundering begint met het maken van een uitgebreid palenplan. Hierbij houden wij rekening met aanlegdieptes, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de constructie. Het opgestelde palenplan wordt altijd als uitgangspunt genomen voor het opstellen van onze offertes.

image

Onze manier

Voor maken van paalfunderingen gebruiken wij ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Wij gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond de woning komen. Na het plaatsen van de funderingspalen kunnen wij in vrijwel alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen, dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel maar geeft u ook maximale zekerheid dat de fundering staat als een huis.

De voordelen voor u;

  • Gratis inventarisatieĀ 
  • Goed onderbouwd palenplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Snelle en schone installatie
  • Minimale overlast door trillingsvrije installatie
Advies nodig voor het herstel van uw woning?
Contact opnemen

Gerelateerde oplossingen

Funderingsherstel

Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen voor het herstellen van uw fundering

Lees meer

Gevelherstel

Duurzaam gevelherstel gaat verder dan het opnieuw voegen van uw buitenmuur. Bij duurzaam gevelherstel wordt er gekeken naar de algehele staat en de functie van de gevel.

Lees meer

Scheurherstel

Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen voor het herstellen van scheurvorming in uw gevel.

Lees meer