Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Last van uitbuigende muren?

Gevels die niet meer rechtstaan en rondstaande muren kunnen het gevolg zijn van onvoldoende verankering tussen geveldelen en achterliggende constructie. Met behulp van onze verschillende verankeringsoplossingen kunnen wij vrijwel iedere uitbuigende beweging van uw gevel stabiliseren. Het uitbuigen van gevels herstelt zich nooit vanzelf en het vroegtijdig stabiliseren en verankeren van uw gevel voorkomt ernstige gevolgschade.

Heeft u last van uitbuigende muren? Meld het ons

Onze aanpak

Tijdens ons eerste bezoek zullen wij gezamenlijk met u kijken waardoor de uitbuigende beweging van uw muur optreed. Oorzaken van uitbuigende muren kunnen liggen in onvoldoende of niet aanwezige verankering tussen uw gevel en de constructie maar ook in bijvoorbeeld uw fundering. Aan de hand van de bevindingen wordt door ons vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte opgesteld. In het herstelplan wordt aangegeven wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

Onze manier

Verschillende soorten renovatieankers worden bij ons in eigen huis geproduceert, dit betekent dat we snel maatwerk kunnen leveren tegen hoge kwaliteitsstandaarden. De Bow Flex en Cem Flex renovatieankers zijn vanuit de praktijk ontwikkeld en worden nagenoeg onzichtbaar aangebracht. Dit betekent dat wij snel kunnen werken en uw gevel na installatie hetzelfde aanzicht houdt. Bijkomend voordeel van onze renovatieankers is dat wij door middel van trekproeven de werking van de ankers kunnen controleren, op deze wijze bent u verzekerd van een goed verankerde gevel.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

10

Doen, met plezier, wat afgesproken was. Vakwerk, zwaar werk. Leuke mensen, die mij, als leek, ook konden uitleggen wat ze deden en waarom. Harde werkers. Niet te beroerd om extra vraagje op te lossen.

Geert, Sneek
9

Dankzij Target Fixings Hebben we letterlijk een nieuwe stevige en veilige basis voor ons huis waar we op verder kunnen bouwen.
Degelijk, realistisch en goede afstemming en de uitvoering van de werkzaamheden.

Sijbrand, Heerenveen

De voordelen voor u:

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Onzichtbare oplossing