Aanbouw verzakt

Bij aanbouw aan een bestaande woning is er eigenlijk altijd sprake van zettingsverschil. De bestaande woning staat allang en veranderd niet terwijl de aanbouw zich nog iets zet. Om deze reden wordt de aanbouw vaak vrijgehouden van de woning door middel van een dillatatievoeg. Toch gaat het soms mis en dan is het belangrijk de oorzaak te achterhalen zodat de juiste oplossing kan worden gekozen.

image
Aanbouw verzakt? Neem contact op

Onze aanpak

Wij onderzoeken de oorzaak van het funderingsprobleem en maken vervolgens een duidelijk herstelplan. Hierbij houden we rekening met aanlegdieptes, belastingen en specifieke eigenschappen van de bestaande constructie. In het herstelplan wordt aangegeven wat er moet gebeuren en hoe we dit gaan doen.

Voor het herstellen van funderingen maken maken wij gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Wij gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond de woning komen. Na het plaatsen van de funderingspalen kunnen wij in vrijwel alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen, dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel maar geeft u ook maximale zekerheid dat de fundering weer staat als een huis.

image

De voordelen voor u

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast
  • Werken op 1 m² mogelijk
Advies nodig voor het herstel van uw woning?
Contact opnemen