Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Aanbouw verzakt

Oorzaak van de verzakking

Bij aanbouw aan een bestaande woning is er eigenlijk altijd sprake van zettingsverschil. De bestaande woning staat allang en veranderd niet terwijl de aanbouw zich nog iets zet. Om deze reden wordt de aanbouw vaak vrijgehouden van de woning door middel van een dillatatievoeg. Toch gaat het soms mis en dan is het belangrijk de oorzaak te achterhalen zodat de juiste oplossing kan worden gekozen.

Aanbouw verzakt? Neem contact op

Onze aanpak

Wij onderzoeken de oorzaak van het funderingsprobleem en maken vervolgens een duidelijk herstelplan. Hierbij houden we rekening met aanlegdieptes, belastingen en specifieke eigenschappen van de bestaande constructie. In het herstelplan wordt aangegeven wat er moet gebeuren en hoe we dit gaan doen.

Voor het herstellen van funderingen maken maken wij gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Wij gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond de woning komen. Na het plaatsen van de funderingspalen kunnen wij in vrijwel alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen, dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel maar geeft u ook maximale zekerheid dat de fundering weer staat als een huis.

De voordelen voor u

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast
  • Werken op 1 m² mogelijk

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6

10

Doen, met plezier, wat afgesproken was. Vakwerk, zwaar werk. Leuke mensen, die mij, als leek, ook konden uitleggen wat ze deden en waarom. Harde werkers. Niet te beroerd om extra vraagje op te lossen.

Geert, Sneek
9

Met een offerte en plan van aanpak, van meer dan 5 jaar geleden, konden we snel tot zaken komen. Meneer Rijpma is zeer deskundig en kent vele oplossingen. Personeel is zeer vriendelijk, vlot en ook deskundig in hun werk. Het was zeer vermakelijk dat een van hen dacht dat hij vanuit het beloofde land naar Groningen was gekomen. Wij weten wel beter.

Kortom zeer aan te raden

DJ, Borgercompagnie
Ontvang advies of een offerte op maat
0513 - 610050 info@targetfixings.nl