Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Is uw huis verzakt?

Klemmende deuren, ramen die niet meer goed dicht kunnen, scheuren in de muren en scheve vloeren. Dit zijn typische kenmerken van funderingsproblemen. Vaak zijn er diverse oorzaken voor het verzakken van de fundering. Houten funderingspalen kunnen bijvoorbeeld worden aangetast (paalrot),  funderingen op staal kunnen door een wisselende grondwaterspiegel hun draagkracht verliezen maar ook aanpassingen aan dragende muren kunnen een puntbelasting geven aan de bestaande fundering. Vaak is een nieuwe fundering niet nodig en kan de verzakte fundering hersteld worden met ons Heli Pile systeem. In heel Nederland zijn wij dagelijks bezig met het inventariseren en installeren van onze maatwerkoplossingen. Degelijk funderingsherstel begint dan ook altijd met een bezoek en een advies op maat van onze specialisten.

 

Is uw huis verzakt? Neemt contact op!

Onze aanpak

Funderingsherstel is vaak complex en de oorzaak van het funderingsprobleem is vaak niet direct duidelijk, een gedegen plan van aanpak is dan ook noodzakelijk. Tijdens ons eerste bezoek zullen wij gezamenlijk met u bekijken waardoor de funderingsproblemen optreden. Aan de hand van de bevindingen wordt vrijblijvend een herstelplan met bijbehorende offerte opgesteld. Hierbij houden wij rekening met aanlegdieptes van de funderingspalen, paalbelastingen en specifieke eigenschappen van de bestaande constructie. In het herstelplan wordt aangegeven wat er moet gebeuren en hoe wij dit gaan doen.

Voor het herstellen van funderingen maken maken wij gebruik van ons eigen ontwikkelde Heli Pile paalfunderingssysteem. Met de Heli Pile zijn wij in staat om trillingsvrij en met minimale overlast te funderen. Wij gebruiken geen grote zware machines en kunnen op vrijwel iedere plaats in en rond de woning komen. Na het plaatsen van de funderingspalen kunnen wij in vrijwel alle gevallen testen of de paal beschikt over voldoende draagvermogen, dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel maar geeft u ook maximale zekerheid dat de fundering weer staat als een huis.

De voordelen voor u;

  • Gratis inventarisatie
  • Goed onderbouwd herstelplan met offerte
  • Testen in het werk mogelijk
  • Minimale overlast
  • Werken op 1 m² mogelijk
Ontvang advies of een offerte op maat
0513 - 610050 info@targetfixings.nl