Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Kapotte muur herstellen

Een scheur in de muur of gevel of een uitbuigende muur. Het ziet er niet alleen slecht uit, het tast uw gevoel van veiligheid aan en er is vaak een onderliggende oorzaak die herstelt moet worden. Om vervolgschade te voorkomen, is het van belang snel tot reparatie over te gaan. Target Fixings helpt u bij het vinden van de oorzaak en het herstellen van de kapotte muur.

Kapotte muur laten herstellen? Neem contact op

Oorzaak van de kapotte muur

Natuurlijk is het herstel van de kapotte muur van groot belang. Maar door het achterhalen van de oorzaak, voorkomen we voor u vervolgschade. Bij scheur-, gevel- en muurherstel kan op verschillende manieren de schade zijn ontstaan. Zo kan een verzakte fundering het probleem zijn, maar kan het ook liggen aan een latei, de spouwankers of de dakconstructie. Terwijl een uitbuigende muur veroorzaakt kan worden door onvoldoende of niet aanwezige verankering van uw gevel.

Waarvoor u bij Target Fixings terecht kunt

Vrijblijvend herstelplan bij een kapotte muur

We begrijpen maar al te goed dat het lastig is om zelf de oorzaak van de schade te achterhalen. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. We komen langs om de situatie te beoordelen en stellen vrijblijvend een offerte en herstelplan voor u op. We produceren, ontwikkelen en installeren al meer dan twintig jaar systemen en oplossingen op het gebied van muur-, gevel- en funderingsherstel. Met onze ervaring kunnen wij in iedere situatie de oorzaak van de schade achterhalen én een oplossing aanbieden.

image

Maatwerkoplossingen

Zodra het herstelplan is opgesteld, pakken we de oorzaak van de kapotte muur aan. We hebben verschillende eigen ontwikkelde producten en systemen om een solide oplossing te bieden die tientallen jaren meegaat. Het is belangrijk dat we eerst de oorzaak aanpakken. Zo creëren we een goede basis voor het herstel van de schade waarvoor u met ons contact opnam. We bieden u altijd een maatwerkoplossing, specifiek voor uw situatie en de geleden schade. Zo weten we zeker dat uw muur, gevel of fundering er weer jaren tegenaan kan.

Schade laten repareren?

Neem voor een vrijblijvend herstelplan direct contact op met onze specialisten. Wacht niet met de herstel van uw kapotte muur en voorkom grotere schade!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6

8

Target Fixings heeft dit voorjaar een gecompliceerd funderingswerk aan mijn monumentale boerderij uitgevoerd met grote zorgvuldigheid, in snel tempo en met zeer plezierige medewerkers.

Mevr. Lindner Suwald
91

Ontzettend goed geholpen met het herstellen van ons funderingsprobleem. Ze hebben echt kennis van zaken en weten alles van oude panden en het opknappen hiervan. Ondanks dat ze het super druk hadden toch tijd vrij gemaakt voor ons oude boerderijtje.

Dhr. Hoekstra Nijesyl