Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Scheuren in de muur repareren

Het valt misschien niet altijd op, maar scheurvorming komt in veel huizen in Nederland voor. Het ziet er niet alleen slecht uit, maar het is ook nog eens gevaarlijk. Het is daarom zaak scheurvorming in muren zo snel mogelijk te herkennen en te repareren. Zo kunt u vervolgschade op wat voor manier dan ook voorkomen. Wij kunnen alle scheuren in de muur repareren.

Scheuren in uw muur laten repareren? Neem contact op

Oorzaken van scheuren in de muur

Om scheurvorming in muren goed aan te pakken, is het belangrijk de oorzaak te achterhalen. Vaak is dit niet onder een noemer te vangen. Scheurvorming kan namelijk op verschillende manieren ontstaan. Zo kan een verzakkende fundering het probleem zijn, maar het kan ook liggen aan een latei of de spouwankers. Daarnaast kan te weinig ruimte voor het uitzetten of krimpen van metselwerk leiden tot scheuren. Meestal is er niet één, maar een combinatie van verschillende oorzaken die leiden tot de scheurvorming in uw muur.

Vrijblijvend herstelplan

We begrijpen maar al te goed dat het lastig is de oorzaak van de scheurvorming te achterhalen. Daarom kunt altijd bij ons terecht. Target Fixings produceert, ontwikkelt en installeert al meer dan twintig jaar systemen en oplossingen op het gebied van scheurherstel. Door onze ervaring kunnen wij in nagenoeg elke situatie de oorzaak van de scheurvorming vaststellen en een oplossing aanbieden. We komen langs om de situatie te beoordelen en stellen vrijblijvend een offerte en herstelplan voor u op.

image

Repareren en meer

Na het bepalen van het herstelplan gaan we aan de slag. We pakken de oorzaak aan met ons eigen ontwikkelde Bar Flex– en Bond Flex-stysteem. Hiermee versterken we het metselwerk en nemen we de trekkrachten die leiden tot scheurvorming op. Daarna repareren we de muur. Dit kunnen we doen door kapotte stenen te vervangen door nieuwe, of reparatie met steenpasta op kleur. Hoewel de scheur nu is gerepareerd en opgevuld, blijft altijd enigszins zichtbaar waar het is gebeurd. Geen zorgen, na verloop van tijd vervaagt dit verschil en ziet de muur er een stuk beter uit.

Schade laten repareren?

Herkent u een scheur en wilt u deze graag laten repareren? We helpen u graag weer fijn en veilig te wonen. Een ding is namelijk zeker: een gescheurde gevel herstelt zich nooit vanzelf. Maak een afspraak of vul onderstaand contactformulier in, en we komen vrijblijvend de situatie voor u beoordelen.