Alles onder 1 dakconcept
Onzichtbare oplossingen
Minimale overlast
Goed onderbouwde oplossingen
Actief in binnen- en buitenland
Ervaren specialist

Symptomen van funderingsverzakking

Scheuren in uw gevel of binnenmuur, ongelijke naden tussen kozijnen en de muur rondom een raam of deur, een verzakkende vloer, scheuren in de vloer of deuren die gaan klemmen – ze vormen allemaal symptomen van de verzakking van uw fundering. Een vervelend fenomeen, dat gelukkig op te lossen is. Wij van Target Fixings helpen mensen al jaren met degelijk funderingsherstel en helpen u tevens graag de bijbehorende schade te herstellen.

Vermoedt u dat uw fundering verzakt? Neem contact op

Oorzaken van een verzakking

Dat uw fundering aan het verzakken is, kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan: grondwaterdaling met droogstand van palen tot gevolg, bacteriën en schimmels, bodemdaling, verkeersbelasting, de impact van nabije bouwwerkzaamheden of een combinatie van een aantal van de hiervoor genoemde oorzaken.

Wat de oorzaken ook mogen zijn, vaak is een geheel nieuwe fundering niet nodig. Wees dus niet te overhaast wanneer u symptomen van een verzakking constateert. Wanneer u te snel kiest voor een geheel funderingsherstel kan dat nog wel eens een duur grapje worden. 

Om de mankementen van uw fundering op te lossen, maken we gebruik van ons Heli Pile-systeem. Het systeem heeft als voordeel dat er trillingsvrij mee te werk kan worden gegaan. Daarmee veroorzaakt het minimale overlast. Het kan natuurlijk zo zijn dat de ruimte rond uw fundering ietwat klein is, en daardoor moeilijk bereikbaar. Gelukkig is het Heli Pile-systeem daarop gemaakt en kan het op vrijwel iedere plaats rond uw woning worden geplaatst. Daarnaast maken we ook niet gebruik van zware machines. Wel zo handig

Altijd extra zekerheid

Om u van extra zekerheid te voorzien, kunnen we testen.  Zo kijken we tijdens het aanbrengen van de Heli Pile of de palen van uw fundering beschikken over voldoende draagvermogen. We testen zodra er maar enige onzekerheid is. Met het testen zorgen we voor maximale zekerheid en staat uw fundering straks weer als een huis. Dat niet alleen: we geven u tien jaar garantie omdat we zo zeker van onze zaak zijn.

image

Contact bij vermoedens

Vermoedt u dat uw fundering aan het verzakken is? Neem vooral contact met op met ons. Wij sturen een specialist langs om de problemen samen met u in kaart te brengen om vervolgen een herstelplan met vrijblijvende offerte op te stellen.  In het herstelplan vindt u terug wat er moet gebeuren en hoe we dit gaan doen. Pas na het opstellen van het plan beginnen we met het funderingsherstel en herstellen we alle mogelijke symptomen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6

10

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Target Fixings bij de problemen met onze fundering. Dit was het advies dat we nodig hadden. Je ziet dat het liefhebbers zijn van oude gebouwen en we konden heel makkelijk met hun schakelen. Ik raad Target fixings oprecht aan!

Robert , Nijesyl
10

De heer Rijpma kwam zelf om de oorzaak en schade aan onze woning op te nemen. Een wel zeer heldere en informatieve uitleg over de Heli Pile methode. Dit sprak ons meteen aan! Snelle transparante en goed uitgewerkte offerte.

2 monteurs 3 dagen over de vloer gehad. Wat mij meteen opviel, geordend en schoon werken in teamverband, zeer correct en beleefd.
Ben zelf 3 dagen bij de werkzaamheden aanwezig geweest. Puur uit interesse. Kreeg duidelijke uitleg over hetgeen er werd verricht.
Inmiddels de factuur ontvangen. Exact hetgeen wat geoffreerd was.

Wat ons betreft is Target Fixings dus een regelrechte aanrader!

Ronald Vrauwdeunt
GEESBRUG

Ronald Vrauwdeunt, Geesbrug